View Single Post
Staro 25.11.2006., 17:35   #28
reboot
Premium

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor stipe_k Pregled postova
damn
znači u nas bi se na 500 kompova trebalo skenirati, da se iskorijeni
da

Citiraj:
Autor Foxman Pregled postova
Ja sam imao ovo još prije tjedan dana... PObjegao je NODu ali zato cim je dobio definiciju ga je skužio... iskljucio sam system restore i skenirao sa NODom onj depth scan, našao ga je na 4 mjesta između ostalog u svss i svchost i stisnuo sam delete uzevsi u obzir mogucu potrebu za reinstalacijom WINa no sve je prošlo 5 i od tad ga nemam... Ako imaš dva kompa u mreži skeniraj drugi jer meni se nakon toga seljakao s burazovog na moj i obratno jer nisam ocistio burazov no kako on ima kespersky i kad sam sebi lupio scan nodom i sebi riješio stvar njegoiv kespersky nije skužio ništa tak da je definitivno NOD riješio sve moje probleme simultativnim radom na oba kompa sa ištekanom mrežom....

EDIT: koliko sam skužio ti samo tražiš setup.exe ostavi ga da pogleda sve an kompu jer se smješta i drugdje,....
i ja sam skuzio da mi se siri preko mreze izmedu dva kompa, al vec dugo nije presao na drugi komp, sto ne mora znaciti da ovaj na kojem ga nisam nasao, nije zarazen...
kazes da ga je NOD skuzio? hm, ne znam...sad sam skinuo kaspersky, nadam se da je trial fully functional i da cu uspjeti rjesiti se te gamadi : Drone :
ako ne, onda cu isprobati NOD.
reboot je offline   Reply With Quote