View Single Post
Staro 17.09.2003., 18:28   #36
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by Kova
Gledaj to ovako, BIOS je u chipu, u tom chipu piše samo određeno, dakle ili bios 5.2 ili bios 5.4, ako ti downgradaš, onda će jednostavno preko 5.4 staviti 5.2, i da mislio sam da probaš, no nemora biti veze s OCom... to je ono ako ako, nemora i može biti ..

I još jedno, neznam kako će se ponašati tvoja ploča ako downgradaš, tako da me ne držiš 100% za riječ, ne bih volio biti odgovoran, pogledaj malo o downgradeu na netu...

A što se tiče vodenog, radim ga i ja, u biti ja sam u fazi planiranja, razmišljam da li mi treba veće kučište ili da modam Midi..
ma kuzim ja to sa bios-om htio sam samo reci da modifikacija temperature i u 5.4 verziji vrijedi, sto je naravno ocito.

Vidim da si na istoj fazi ko i ja.

Samo se odmah u startu javilo par problema, zanimljivo je da covjeku u nasem dobu ne moze naci jedan sugavi komadic bakra nigdje (pa sam tako jos uvjek u lovu na bakar) i drugi problem kaji i tebe muci a to je midi kuciste koje je kod mene sa 3x5.25 a ploca je tako blizu cd-roma da i kad bi imao jos jednu plocicu rama nebi mogao staviti je mi smeta cd-rom.

htio sam si uzet neko posteno big tower kuciste tipa chieftec ali kad vidim cijenu i to da neka ne dolaze sa napajanjem pada mi mrak na oci.
izgleda da ce biti busenje stranica i cjela reorganizacija.

i koji je po tebi blok bolji?

ps.
zaboravih, naravno da te drzim odgovornim ako skurim bios!

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU

Bl@de je offline   Reply With Quote