Citiraj:
Autor mitzek
ak ti je HW ok,jesi provjeril DX? to je jedan od najcescih problema kod kojih se Plavac izbacuje u igrama,a ak si ziher da je hardwerski sve 5..probaj,nis ne kosta jos jednom provuc DX..a i redosljed instalacije drivera i DX je bitan kod svih chipseta ,pa tak i VIA,provjereno na bezbroj konfi..probaj..nakon clean installa,driveri od maticne,DX9c,pa drajveri od grafe... e da...Catalisti koje imas gore tu i tam vole se poklat,pobrisat koji .dll od DX....provjeri si to..meni se dogodilo na 2 konfe slicno>rijesio reinstalom DX i drivera za grafu,sretno!
|
Puno ti hvala!!!
Ta opcija mi uopće nije pala na pamet, nisam ni mislio da bi to mogao biti problem!
Ono što je ziher je da RAM nije problem. Pustio sam memtest na 12 sati i sve je OK.Grafičku ću isprobati na drugom kompu.Ali prije vađenja grafičke budem maknuo dx,Catalyst i VIA,pa sve ponovno za redom! Iskreno neda mi se opet windowse na novo instaliravat osim ako to postane neizbježno.
Kako se zove onaj software za deinstalirat DX? Vidio sam ga negdje na BUGovom dvd?