Citiraj:
Autor joolka
...gledaj,nekima je via chipset radio perfektno kao npr meni sa soltekovom plocom,mislim da tebi memorija radi problem,probaj staviti single chanel ili memu na 2T...ja sam imao blue screen sa plocom iz siga u nekim igrama pa se na kraju ispostavilo da je zvucna (audigy 4) bila problem...tako da je sve moguce kuzis 
|
Znam da je sve moguće.Pustio sam memtest da provjerim RAM, radi već 6 sati bez greške. Pustit ću ga još najmanje 8 sati. Brijem da bi već trebao detektirati grešku ako postoji problem!
Što se ostalih komponenti tiče,isprva sam mislio da je grafička problem,imao sam GeCube ATI 9250 64MB koji je radio na starom P350 bez problema.Na novoj konfi-problemi. Kupio sam ATI GeCube 9550 256MB i ponadao se da bi to moglo riješiti stvar, kad ono ništa

! Sve isto ko prije! Zvučna kartica vjerujem da nije problem jer se bavim produkcijom glazbe, koristim integriranu karticu Realtec A97, i nemam nikakvih problema sa njom.Činjenica da se problem javlja isključivo kada pokrenem neku igru me uvjerava da je problem ili u RAM-u,grafičkoj ili chipsetu. Iskreno,volio bih izolirati područje moguće greške jer kad bi sumnjao u sve onda bi bilo najbolje kupiti novu matičnu,grafičku i memoriju što mi je trenutno preveliki trošak (mada razmišljam o barem,novoj matičnoj!). Strašno me nervira to što je konfiguracija nova, cca 5 mjeseci, a problemi se već sada pojavljuju.
:mad:.