View Single Post
Staro 22.11.2006., 19:05   #8
Armand
192.168.0.1

Armand's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Bas sam to negdje na sapphire.com forumu cito o tim amperazama na railovima i sada ne mogu da nadjem post u kojem se spominje minimalna amperaza za x1600pro. Mislim da nije bas 30 ampera, da je malo manje..Budalesanje kartice sam djelimicno rijesio reinstalacijom kompletnog sistema, ne izbacuje me vise iz cod2 kad puca bomba 3dmark 05 prolazi bez problema, ali me izbacuje iz cod2 kad minimiziram igru s windows tipkom mada sam nastimo cg_hunkmegs na 512 posto imam 1gb memorije. Dalje...karta jos uvijek fura jezgro na 600mhz a poslije reinstalacije atitool mi neda ni smanjivati ni povecavati ferkvencije, sta god nastimam odma se vrati na standardno, sem ventilatora, jedino on slusa ali s ovakvim jezgrom na 600 mhz ga moram drzati najmanje na 65% da se nebi pregrijavala karta i pravila probleme. Moram rijesit to jezgro da ga nekako vratim na 500 mhz kako je fabricki...a to je izgleda jedino izvodnjivo nabacivanjem novog biosa pa se sada oko toga bakcem a konkretne pomoci nekog pc ekspertovca nema nizglave . Sad sam trenutno na prikupljanju biosa koji bi mi odgovarali, imam Isusovo uputstvo (link u prijasnjem postu) i nadam se da nece poci po zlu posto ne mogu da nadjem pci graficku kartu ako bi nedo bog krenulo po zlu

A to za napajanje.....znam da mi je slabo ovo moje...imam ponudu za ovo, a na sajtu isto nepisu amperaze, jel zna neko?
LC POWER LC6550 -Black V2.0 550W
http://www.lc-power.com/htm/products...u_id=2&a_id=49
Armand je offline   Reply With Quote