Citiraj:
Autor MisterM
Goof - reci ne drogi...
COD3 je napravljen - samo za konzole. Konzole se kupuju i igra se naveliko. Firma koja ga je napravila nije angažirana da napravi verziju za PC.
Što se tiće IW-a - oni službeno ne rade ništa po tom pitanju - sve su samo nagađanja - jedino je jasno dano do znanja da neće biti novih patcheva za COD2 - jednostavno zgutali su zajedno sa svojim velikim gazdom Activisionom sve rafale zbog PB-a i bugova i to je to - novi patch im ne donosi nikakvu zaradu...
Da li će COD4 ili kojegod ime izaći za PC ostaje da se vidi - ono što sam napisao za PC verziju su više nagađanja.
Isto tako puno se pričalo o modernijim ratovima od WWII...
Broj ljudi koji su igrali - travanj 2006 - 3,3 milje ljudi COD1 i 1,1 milja COD2, vrtio se tada na nekih 18000 servera u svijetu - sve su to podaci iz peticije za izlazak PB-a i popravak bugova u dvojci...
@Perki - nemoguče - ipak ih je "Životinja" pobio miljarde 
|
kakvoj sad drogi kakve su to blesave fore. sad sam ja drogeraš jer sam rekao da cod3 netreba izaći za PC. jao odustajem od ovog threada govorite šta god hoćete uživajte bok. ako netko ne razumije šta ja ZAPRAVo želim reći onda nije problem u meni već u njemu
pa ti shvati na koga se to odnosi