Citiraj:
Autor McG
Naravno da nema. Ti su dobro prešel. Fino pričekal sa sck. A, kolko god te mogel zdržati i onda prešel na C2D sustav. Ali ljude koji su postupili tak ko ti (ili slično) moreš komotno nabrojati na prste jedne ruke.
|
Ostao bi ja još al mi se dosta problema nakupilo sa Socketom A pa mi obnavljanje stare kante nije dolazilo u obzir, i makar jesam AMDovac uzeo sam Conroe jer ja za svoju lovu želim dobit najviše dakle nisam zagriženi AMDovac, ATIjevac...
Citiraj:
Autor McG
Možda ima, ali...teško.
Masa ih je prešla s raznih (solidnih) naclockanih sustva na C2D, samo radi SuperPi-a i betežnih rezultata. Istinabog ima (na forumu) ljudi koji su clockeri i koji su točno znali kaj budu napravili s tim C2D sustavom kad ga kupe. Ali bome ima i onih koji su prodavali maglu, pričajući da im treba za kodiranje, pa delaju žestoki multitasking, pa AutoCAD (i sl.), pa ovo, pa ono. Ako nekome treba konfiguracija za tjeranje SuperPi-a, nek veli i šlus...nikom ništ. A ne da se izvlače na razne načine.
|
Mora sa nešto reč da te netko ne popljuje tipa Za koji će to k**** ako i sa ovim možeš radit isto kao sa novim, i sl..
Recimo po meni je E6600 naspram E6300/6400 ajmo reč bacanje love jer tih 2MB L2 cachea se vidi gotovo samo u sintetičkim testovima, u svakodnevnom radu bi bez problema mogao reč da se ne primjeti al istina nema tog E6300/6400 koji ima brže vrijeme u Super Piu od E6600 jer ako pogledamo cijene:
E6300 je oko 1400kn, E6400 je oko 1700kn a E6600 oko 2300kn, dakle za recimo 700kn više za 1 sek manje u SuperPiu je bacanje love u vjetar.
Istina volio bi da se mogu natjecat u najbržem vrijemenu u SuperPiu al to ne vrijedi toliko love.

Neka se ne ljuti nitko sa E6600 naravno to je moje mišljenje.