Citiraj:
Autor atha
Jel koristitite Advanced Search (google)?
|
da, i ne kažem da je google tražilica loša, ali ima jedan mali problem...
Citiraj:
Autor horza
jer se tržnica ne treba pretraživati (sve aktivno je vidljivo na prvim stranicama), a svaštara je ionako postala (izuzev nekoliko threadova) repozitorij gluposti i spama, a nemamo namjeru trošiti resurse na takvo nešto (search index nam je 3 puta veći ako uključimo svaštaru). zato postoji google search. eh sad, ako kažete da on ne radi dobro, onda se fakat više ne moramo obazirati na prigovore na tražilicu.. ako ne može google, di će jadni mali forum.
|
problem s google tražilicom je da pretražuje i sigove. ne znam jel se može ikako sredit da se sigovi izbace iz pretraživanja, možda jedino da se svi sigovi naprave u onim "botunima" možda tu google ne pregledaje skripte. doduše, sad san tu pročita i da tržnica uopće nije pokrivena searchom pa mi je sve ovo uzalud... treba mi cijena nekog
80GB SATA diska i stavim u search da to nađe, a nađe samo milijun takvih diskova u potpisima...
Citiraj:
Autor Mikeyy
Taj lock nakon prodaje nekada ni ne treba. Npr. meni je bilo glupo tražiti lock obavljenog trejda jer je već bio na trećoj ili četvrtoj stranici i nema ga sada smisla dizati gore.
|
možeš editirat post i ubacit "LOCK PLEASE" a to ga neće dignut na vrh