20.11.2006., 13:26
|
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor Rijecanin
Ali what's the point.... Mislim, sve one nove bolesne điđe miđe se u pravilu testiraju na 1920x1440 like rezolucijama.... Ja fakat ne znam koliko pcekspert-ovaca (meeeee) fura takve reze, mislim da sam u pravu kada kažem da možda 3% ima rezu veću od 1280x1024 (ili wide 19" ekvivalent), dakle koji je smisao kupnje GX2 ili x1950 XT kartice, 8800 da i ne spominjem...
Ok, ljudi vole bacati drkicu na hardware, ali zna mi ići na živce kad kažu da su "se preporodili" prelaskom na C2D, a 99% vremena surfaju netom i puškaraju kakav Call of duty ili Americas army u "standardnoj" LCD rezi!?
Da niti ne spominjem kad netko upregne 4K+ kuna grafulju sa 2k- kuna monitorom... ako se pita mene, čisti kretenizam...
Fakat ne vidim racionalno (ekonomsko, performance, bilo kakvo?!) objašnjenje zašto bih mijenjao svoju A64vortku u 2007 godini :-)...
|
Definitivno se slazem s tobom. To je jedan ood razloga zakaj meni ne treba nis jace od obične prastare P4. Za koji vrag? Za firefox i winamp možda? Možda jača grafa? Neeeee jer mi nije potrebno 1k FPS-a na rezi takvoj da mi ni 3 monitora nisu dovoljna.
Al ko voli nek izvoli
|
|
|