View Single Post
Staro 17.11.2006., 21:19   #4
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Nitko ti ne može zagarantirati da nećeš imati određenih problema s kompatibilnošću. Sve i da odabereš da sve komponente provjereno rade jedna s drugom, može se desiti da određena komponenta ima neki feler, pa ćeš opet izgubiti vrijeme otkrivajući što je, pa zamijeniti itd. Ama baš nitko ti ne može sa 100% sigurnošću garantirati da ćeš opet složiti komp za 20 min.

Što se razlike između ovih ploča tiče - obje su jako dobre, tu ti može presuditi opremljenost jedne ili druge. Pored toga, i jedna i druga su odlične za OC, stabilne, bogato opremljene itd. Ja bih rekao prije Asus P5B Deluxe, a ti vidi.

Ionako ćeš pričekati da dođu Striker Extreme i slične ploče, pa onda razmišljaj o izboru ploče. Moj savjet bi ti bio da pričekaš do 1. mjeseca, eventualno drugog, to je praktički iza ugla, a ionako do tada imaš komp koji te sasvim dobro služi i s kojim si zadovoljan. U prvom-drugom mjesecu će se i promijeniti ponuda u dućanima, možda će C2D malo pasti cijena jerbo izlazi Q6600, izlazi Vista i tako...strpi se još malo.
gorluk je offline   Reply With Quote