Citiraj:
Autor gamernumerouno
Ako su ti igre bitne onda ćeš puno više dobiti promjenom grafičke nego procesora.Ostaviš li sve kako imaš i taj svoj procesor ako zamajeniš sa nekim dvojezgrenim razliku gotovo da nećeš ni primjetiti u današnjnjim igrama.Naravno još 1 gb memorije nebi bilo loše dodati.
|
Ma znam da je tome tako, mislim i grafičku mijenjat ali ne još. Čekat ću da iduća generacija grafičkih, koja donosi directx10, malo pojeftini pa ću je onda kupit. Ali i ovakva konfiguracija za sad dobro gura više - manje sve igre. Uspijem ih svih pokrenut bar s minimalnim aa i af postavkama i visokim detaljima. Čak i X3 radi bez trzanja na 2/4. Najviše me mori što mi treba više od sata za konvertiranje jednog filma. Imam ss2 pa nekad snimim neki film. Treba mi po više od dva sata dok ga ne prebacim na DVD (u slučaju da sve ide bez problema) a kako nemam baš previše vremena onda takve stvari ne radim onoliko koliko bi htio pa dosta dobrih filmova ne arhiviram

Što se memorije tiče nju neću više kupovat za ovaj komp (osim ako ne naletim u tržnici ili na grupama na stvarno dobru priliku) jer kao što sam rekao preći ću na drugu platformu kroz 2008. i ne mislim sad jako puno ulagat u ovaj komp. Grafičku ću ionako moć onda kasnije koristit u novome. Mislim da bi za s obzirom na sve najviše dobio novim procesorom (ispravite me ako griješim). A ko zna možda kupim umjesto nove platforme kozolu jer je postalo stvarno teško pratit ovakav brzi tempo razvoja PC-a.