View Single Post
Staro 16.11.2006., 07:45   #25
dgrego35
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
Evo jos malo problema ali ovaj put sa mreznom ali posto je u pitanju kasda necu zpocinjat novu temu.

Uzeo sam sinoc novu mreznu karticu(canyon cn-d30txl).Frend mi inace drzi taj komp shop i rekao mi je da je svejedno u koji pci slot ju piknem.Tako ja i napravih.Zatvorim kantu,upalim mašinu i on mi uredno izbaci found new hardware i dalje slijedim upute sa flopica kojeg sam dobio sa mreznom,odem na hardware.device manager,nadjem ga tamo u network adapters i napravim update drivera i sve za pet,nigdje problema do zadnje stanice.Upalim modem a ikona od mrezne u alatnoj ni makac-A network cable is unplugged.Reko sta je sad,da nije u medjuvremenu vrisno mrezni kabal jer se vec neko vrijeme sluzim sa usb-om jer me mrezna integrirana na maticnoj *ebe do bola.Ukopcam ju u utor od ove itegrirane mrezne,upalim modem radi,odmah se lan spaja i to je to.Vratim ponovo na novu mreznu.probam na njoj upalit modem nista,stoji dalje.E sad dragi moji,dali bi netko mogao pomoci kolegi sta se tu desava,u cem je problem???
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.JPG‎
Views:	189
Size:	68.9 kB
ID:	6776  
dgrego35 je offline   Reply With Quote