Evo jos malo problema ali ovaj put sa mreznom ali posto je u pitanju kasda necu zpocinjat novu temu.
Uzeo sam sinoc novu mreznu karticu(canyon cn-d30txl).Frend mi inace drzi taj komp shop i rekao mi je da je svejedno u koji pci slot ju piknem.Tako ja i napravih.Zatvorim kantu,upalim mašinu i on mi uredno izbaci found new hardware i dalje slijedim upute sa flopica kojeg sam dobio sa mreznom,odem na hardware.device manager,nadjem ga tamo u network adapters i napravim update drivera i sve za pet,nigdje problema do zadnje stanice.Upalim modem a ikona od mrezne u alatnoj ni makac-A network cable is unplugged.Reko sta je sad,da nije u medjuvremenu vrisno mrezni kabal jer se vec neko vrijeme sluzim sa usb-om jer me mrezna integrirana na maticnoj *ebe do bola.Ukopcam ju u utor od ove itegrirane mrezne,upalim modem radi,odmah se lan spaja i to je to.Vratim ponovo na novu mreznu.probam na njoj upalit modem nista,stoji dalje.E sad dragi moji,dali bi netko mogao pomoci kolegi sta se tu desava,u cem je problem???