15.11.2006., 18:51
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Autor thedream
Može lock na ovo,frajer prodao nekom drugom cijelu konfu..eto,toliko od nooba na forumu,pa meni netko nešto kaže...
Ne isplati se kupovati uopće od ljudi sa manje od rep2...: hitthewa  :mad: , pričanje je čak s njima gubljenje vremena..
LOCK,LOCK I LOCK... 
|
Gle nije ti reputacija nikakvo mjerilo,po meni, uostalom ako još mozes uzmi si x800 kartica je odlicna i neke naslove vrti gotovo jednako kao i neke od x1800 serija po pitanju FPS-a..tako nemas razloga zasto ocajavat..
Citiraj:
Autor peroW1
Uzmi Ultru i bok!
A ono o odapivanju, pa ne mozes nikad znati kad ce kaj krknuti.
Imao ja iskustva za brandove @corsair i slicni, pa ono, iznenadis se.
Gainward mi je takoder pruzio mnogo "zadovoljstva", ali danas trebas imat srece. Nekome ista stvar na istom sistemu moze radit godinama, a nekome uopce. Ne moze se tu generalizirat. A i nisam cuo da bi doticne Ultre crkavale.
Mogu ti reci da mi je ista nonstop bila preko deklariranih mogucnosti i radila je savrseno. Jos je bila i zelena  PCB koji je jedini sretan za mene kad je Gainward u pitanju: nuts :. Kod crvenih nisam imao srece.
|
A je ne mora ona crkinit ali sama činjenica je da Nvidiji triba puno volti (citaj steroida) da postigne nesto ne uljeva mi neko povjerenje, a s tim steroidima povlači i druge faktore izmedu ostaloga i (moguci) kraci vjek trajanja.
Ne kaže se đabe: Snaga (Nvidia) klade valja a um caruje (ATI) 
|
|
|