View Single Post
Staro 15.11.2006., 18:51   #22
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Može lock na ovo,frajer prodao nekom drugom cijelu konfu..eto,toliko od nooba na forumu,pa meni netko nešto kaže...
Ne isplati se kupovati uopće od ljudi sa manje od rep2...: hitthewa :mad: , pričanje je čak s njima gubljenje vremena..

LOCK,LOCK I LOCK...
Gle nije ti reputacija nikakvo mjerilo,po meni, uostalom ako još mozes uzmi si x800 kartica je odlicna i neke naslove vrti gotovo jednako kao i neke od x1800 serija po pitanju FPS-a..tako nemas razloga zasto ocajavat..
Citiraj:
Autor peroW1 Pregled postova
Uzmi Ultru i bok!
A ono o odapivanju, pa ne mozes nikad znati kad ce kaj krknuti.
Imao ja iskustva za brandove @corsair i slicni, pa ono, iznenadis se.
Gainward mi je takoder pruzio mnogo "zadovoljstva", ali danas trebas imat srece. Nekome ista stvar na istom sistemu moze radit godinama, a nekome uopce. Ne moze se tu generalizirat. A i nisam cuo da bi doticne Ultre crkavale.
Mogu ti reci da mi je ista nonstop bila preko deklariranih mogucnosti i radila je savrseno. Jos je bila i zelena PCB koji je jedini sretan za mene kad je Gainward u pitanju: nuts :. Kod crvenih nisam imao srece.
A je ne mora ona crkinit ali sama činjenica je da Nvidiji triba puno volti (citaj steroida) da postigne nesto ne uljeva mi neko povjerenje, a s tim steroidima povlači i druge faktore izmedu ostaloga i (moguci) kraci vjek trajanja.

Ne kaže se đabe: Snaga (Nvidia) klade valja a um caruje (ATI)
G0RKI je offline