View Single Post
Staro 14.11.2006., 10:43   #17
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
ajde da jos nesto pitam ... da ne otvaram novu temu, tu bi netko mogao znati..
Da li je moguce da moja modem hardverski, ili softverski, utjece na ADSL signal? Dakle da postoji neka greska zbog koje ja gubim signal? Jer od proslog tjedna, od kad koristim taj modem (i da naglasim SWITCH takoder) imam problema sa signalom... jucer su mi T-Comovci stavili novi splitter, prije kojeg nisam imao UOPCE signala..a sada ga ulgavnom imam.. no kad nestane nema ga i do nekoliko sati.. i onda sam od sebe se pojavi i sve radi neko vrijeme dok opet ne pukne...i tako u krug.
Pa pokusavam eliminirati pojedine segmente tog zacaranog kruga

Potezao sam novu telefonsku zicu od splittera do modema..nije bilo promjene. Restiro modem, izbacivo switch.. nista ne pomaze.. i danas mi opet doso T-Comovac i nasro je izgovora da nemres bulitiv.. kao prvo nema on kaj tu radit kad ja neam NJIHOV modem tak tipicno.. a kao drugo "vjerojatno je zbog zagusenja"..sto bi mu i vjerovo da onda nije isto srat kak njemu navecer download bude sporiji nego ujutro.. i kak navecer puca veza a ujutro ne ... i slicne gluposti.. sve to da svali probleme na infrastrukturu na koju nitko ne moze direktno utjecati... i bla bla..