View Single Post
Staro 10.11.2006., 14:12   #1
dgrego35
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
Velika enigma u vezi routera(kasda-kd318mui)

Kao prvo pozdrav svima na novom forumu od mene.Neznam dali ce bas moj problem moci biti rijesen ali ajmo probat.Ovako,problem je u routeru(kasda-kombo).Prije nekih mjesec dana nakon formatiranja kompa jednostavno se ne mogu vise spojit sa njim na net.I sad nebi bio na netu da mi nije frend posudio svoj stari siemens c-010.Uglavnom kad spojim router(kasdu)koji je spjoen na komp mreznim kablom i kad mu klikam konekt on jednostavno stoji kod ppoe protokola i dalje ne mrda ni milimetra.Probavao sam svasta do sada,kontaktirao sluzbu za korisnike par puta,probali smo riperat lan vezu,unesao sam u tcp/ip postavkama rucno i ip adresu i default getaway i dns,ma sve zivo i opet nista.Prijavio kvar,dosli ljudi i spojili router na svoj laptop i zamisli radi ko metak.Kaze mi tehnicar,mozda ti windowsi nisu dobri,pa ja probao vratiti i stare sp1,ma kaki,opet isto.Vratio sp2 nazad,reko mozda stvarno nesta nije bilo proslo kako treba kod formatiranja ali ono opet isto,stoji kod otvaranja ppoe protokola i dalje ni makac.I sad sta cu,uzmem router,odnesem kod frenda i probam kod njega i normalno radi.Pa tko je ovdje lud i sta se desava,kao da mi se komp vise ne zeli druziti sa kasdom a sa bilo kojim drugim routerim radi sve normalno.Totalna enigma???E sad ja vas molim ako itko ima kakvu ideju sto bi moglo biti u pitanju volio bih da to podijeli samnom.Unaprijed hvala i veliki pozdrav!
dgrego35 je offline   Reply With Quote