Tema: NFS Carbon
View Single Post
Staro 08.11.2006., 16:41   #431
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Osjecam se prozvanim da prozborim rijec dvije o NFS serijalima jer sam mislim jedan od rijetkih koji je igrao bas SVE serijale.

Daklem Carbon je po meni doslovan nasljednik Most Wanted serijala jer je i MW vise igrao na to da privuce ljude sa autima a ne sa sredjivanjem kao Underground serijal. Nadalje ovdje vidim neke besmislice kao da je grafika losa ? ? Mislim da bi takvi mogli na preventivni pregled ociju. Grafika je napravljena predobro imho nisam vidio ljepsu grafiku na autima nikada. Sto se tice kicatosti pa ako nekome smeta sve se moze iskljuciti stavi se mat boja na auto i imas fino grafu kakvu zelis. Uvijek preostaje alternativa tipa Colin, ili neka po zelji auto igra.

Jedino sto bi ja zamjerio je to sto se drifta i vozi u kanjonu po full mraku tako da moram po sjecanju skretati sa jedno 300 na sat tako da to zna nervirati... I to sto je karijera prelaziva u jednom danu mislim neam pojma sta su oni mislili o tome kada su karijeru radili.... Dobra je stvar sto su sada protivnici jaci tj brzi ali opet ako netko zna voziti (kao ja :P) nijedna utrka mu nece biti problem.

Sve u svemu ja sam zadovoljan sa ovim Carbonom cisto iz razloga sto se vidjelo dosta stvari tipa podesivi djelovi sto je imho predobra stvar.
Nadalje najbolji need for speed i dalje mi ostaje Underground 2 uz rame sa nfs2 Stariji igraci ce znati zasto je nfs2 dobar

Eto toliko od mene

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote