Tema: Network
View Single Post
Staro 05.09.2003., 22:03   #13
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking ne lezi vraže......

[QUOTE]Originally posted by RAK
[B]Doista ne treba pass za ulogirati se, ali ti treba za neke druge poslove. Kako je to Mitzeku trebalo, logično je da sam mu to rekao. Ako je u pitanju samo sharing onda ne treba.

Mitzek je isto tako htio od juniora sakriti sadržaje koji nisu za maloljetnike i sl.

pa da ,i to tak liepe šljaka....junioru mp3,igre i filmovi,a tati slikce i švedskidokumentaaarni!:burn:
i sve je lijepo i fino i brzooo..(fala RAK!).e da ,share-mo i printer i internet(opet sa limitom,molim lijepo!!),sad slažem i treću konfu pak bu opet vika za pripomoći....

eee da sad gledam thread i skužim da na krivom mjestu tražiš druga na žici.....ajte vi lijepo ispočetka i skulirano......da me opet ne zgaze "genijajci"predlažem recimo RAKA IL ELVENA da vam pismeno il smisleno objasne,ja sem prigorec z mokrom krpom opaljen prek bulje i nemrem se ni normalno razgovarat a kamoli pisat!!RAKbrati pažnju gdje je tražil para u mreži.....ajd mu objasni kak i meni da im to prošljaka i da budu veseli kak i moja ekipa i ja...:clap: :clap: (fali im igra sa view workgroup computers,kolko se meni vidi...ha?)

sig na dijeti..,bolje on nege JA......

Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 05.09.2003. u 22:16.
mitzek je offline   Reply With Quote