Citiraj:
Autor Werther
Kupio sam DVD-RAM Benq 1670, stavio zadnji firmware (103) Kad sam napokon došao do medija - Verbatim 3x (morao sam formatirati i moga sam formatirati samo u FAT32)
|
Neki prilozeni Benq utili ili neki drugi prilozeni na CD-u?
Citiraj:
Autor Werther
Problem koji mi se pojavio je taj što više ne mogu pročitati podatke niti otvoriti folder (izbaci grešku ...corrupted and unreadable)
|
Ovo se desava kad sa driverom nesto nije u redu. Barem u relaciji sa vecinom drugih korisnika. Medij, gotovo sam siguran nije u pitanju.
Citiraj:
Autor Werther
mislim da s nerom nisam uspio, te kako mogu uključiti opciju verify odmah nakon pisanja ili barem provjeriti jeli uključena
|
NERO ti jednostavno nije potreban uopce kao takav. DVD-RAM ima vlastiti 'Defect Management' te konstantno provjerava sam po defaultu ono sto je zapisao. Tako da Nero nije potreban.
Citiraj:
Autor Werther
napominjem da sam prema mediju bio pažljiv, nisam dirao record side prstima niti medij ostavljao na stolu...
|
Da si dobio par godina stari RAM od nekog tko ga je koristio redovito... i dalje nebi posumnjao u medij. Mislim da je problem kako si pristupio mediju.
Citiraj:
Autor Werther
i da kada u nero cd-dvd speedu provjerim sa scan disc (zadnji tab) sve bude zeleno dakle čitko-neoštećeno pa mi to nije jasno...
|
Panasonic preporuca (koliko sam vidio po support-u) da se reinstalira/instalira NERO ponovo. Nakon toga ponovo digni driver koji si dobio (util) za RAM formatiranje. Uz pravilno instaliran driver, moras dobiti vise opcija za format. Informiraj se vise o samoj opciji, buduci da nisam vidio uopce kako izgleda.
Citiraj:
Autor Dr. Beast
Link ne radi.
Evo da se i ja uključim u raspravu. Uvijek sam se pitao što je taj DVD-RAM kad vidi ono, jako korisna stvar, idem sutra kupiti odmah jedan medij da isprobam to. A do tada može li link za taj famozni LGA BH CD jer ovaj gore link ne radi, ni ja ga nisam dobio u bulk verziji (Ve-mil).
|
PM-aj Zonda on ga ima sigurno. Ako ne, moram naci te CD-e. Ovo je glavna
BHA stranica, pa (mozda) se mozes ovim posluziti. Isto tako, LG bi morao na svojim stranicama imati neki link za skidanje.