View Single Post
Staro 05.11.2006., 19:52   #152
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
evo ovak
Ja sam igro WoW i zakon mi je i sad cu nadam se opet. Imas pravo Oblivion bi trebo imat neke slicnosti sa WoWom i GWom al meni je Oblivion dosadio za mozda nekih tjedan dana i to nisam ni igro cijele dane nego onak po sat dva.
I ja ti dam glas za WoW jer je igrica stvarno za svakog, al opet moja sestra igra GW i Lineage2, a WoW joj se ne svida bas,neko jednostavno vise voli GW a neko vise WoW, ja kad gledam WoW mi se cini puuuuno ispunjeniji od GW. Igrao sam i ja GW mislim dan dva i isto mi je dosadio, igro sam i Lineage2 dulje od GW al mi je i on dosadio.
Kaj se GW-a tice, ima u Algoritmu nekakav komplet, zaboravio sam kak se to tocno zvalo al sam vidio prije u izlogu i u njemu je bio GW i dodatak-Factions i jos hrpa stvari i kosto je isto ko obican GW.

Onaj ko voli WoW ce ti rec-nebudi lud kupi WoW, a onaj kaj voli GW ce rec-Nebudi lud kupi GW.
Najbolje ti je da pogledas malo screenshotove, odes kod frenda il nekog tko ima nesto od toga,malo pogledas igrice pa vidis kaj ti se vise svida.

Po meni je glupo da das novce za nesto i onda to ne igras i za dan dva ides prodat tu na trznicu za 100kn manje novaca i jos se mucit jer niko nece kupit.
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote