Prije nekih mjesec dana sam si rijesija novu plocu u sigu,ploca je butala od prve bez ikakve muke.
Međutim nakone nekih sedmicu dana komp se nije tija palit od prve preko botuna na kučistu? Palila bi nakon 2-3 puta. Napajanje reagira odmah (cujem po ventu koji lagano vrti),kontrolna ledica za ram se upali,ventovi se zavrte (nekad), i stane tu. AKo ledica od rama ostane par sekunda duze svjetlit ploca ce se upalit i nastavit radit normalno. Dalje ako prekidac na napajanju stavim na OFF i onda opet ukljucim i odmah pokrenem komp preko botuna ,pokrenit ce se sa prvim pritiskom botuna (Nesto se dakle resetira time namam pojma sta).
Napone na Hiperu sam mjerija unimerom i vise su nego stabilni...

Ovo je testirano na stolu samo sa procom ramima i grafom bez optike i kartica dodatnih. Palim direktno preko botuna na ploči.
Jutros sam izvadija staro napajanje od max 300W no name i pomolija se i pokusa s nim.
Izvadija sve osim rama i proca..da ne opteretim to smeće od napjanja i slucaj je bio isti nece da pali iz prve.
Sve sam konektore prekontrolirao ,resetirao sam bios na 6-7sati preko baterije i đampera i nije pomoglo.
Za sada je to sve..
Nemam vise nikakve ideje sta da napravim...