Evo kupio sam na kraju navedeni modem..hvala svima za preporuke-za sad sam zadovoljan
nego.... prvi put imam iskustvo sa routerom pa ne znam neke osnovne stvari:
kao prvo, kolko se kuzim on je sada u router modu, dao sam mu preko wizarda usernamei pass i on se spojio na Iskon i sve sljaka.. podesio sam parametre prema
ovom threadu.
No, imam drugi komp doma u mrezi i sada ga ne mogu naterat da radi. Probao sam Brdgeat connection no nejde. Stavio sam i kod sebe i kod njega Automatic IP jer je na routeru DHCP no ne radi.
Pa mi je "netko" predlozio da ga izbacim iz router moda..jer cu onda dobiti klasicni "dial up" connection i spajam se po zelji (a ne da je spojen 0-24....jel to inace "zdravo"? sto se tice virusa i slicno..) i onda shaream taj conenction sto sam do sada i radio jer sam imo USB modem...
pa sta preporucate?
P.S. E da, KAKO da ga maknem iz Route moda i kako cu znati da li sam uspio : DualWiel
jer: naso sam jednu jedinu opciju koja bi to mogla biti "Default Route" i stavio na Disabled.....i jednostavno se NISTA nije desilo. Moj internet i dalje radi..status je connected i sve po starom. Hmm..mozda ga trebam resetirat....