View Single Post
Staro 03.11.2006., 15:02   #812
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Marks Pregled postova
da ne otvaram novi thread pitat cu ovako kad je rijec o dfi-u.

prije 2 mj sam kupio dfi nf4-u infinity(rev.B) i 3500+.

nakon instalacije svega,odmah je bio odlazak u bios i prvi pogled na temp proca.bilo mi je jako cudno kada je pisalo 13C, a
i smartguardian mi je isto ispisivao cudne vrijednosti.

u everestu sam vidio da ta doticna niska temp je temp cpu diode a stvarna je oko 45(stock cooler)

juce sam se odvazio skinuti zadnji bios sa sluzbene stranice i flashati u nadi da ce doci do promjene,takodje sam skinuo i novi smartguardian koji mi je samo donio paniku.

problem u biosu se nije popravio kao niti u sg-u.
cak mi se neke vrijednosti crvene iako nisam nista dirao u biosu,osim sto sam sada spustio latencije memorije.

jelc mi je rekao da su se neki ljudi bunili na prikazivanje temp,pa ako ima tko kakvo rjesenje da ga podijeli.
evo da se ubacim,kod mene je isto tak tj.smartguardian pokaziva razne temp.proca cpu 3,5,7c..itd...niš zabrinjavajuče,senzor sere imam predzadnji bios e sad koj trebal bi pogledat..temp. everest PWMIC 25,CPU iliti chipset 34...CPU dioda 13c...e sad koja je stvarna temperatura...al mislim da nije alarmantno,inače to je boljka dfi-a da senzor sere...eventualno bi trebal bios riješit al ne ni nužno bar ne u mom slučaju..
zvonac je offline   Reply With Quote