Citiraj:
Autor Marks
da ne otvaram novi thread pitat cu ovako kad je rijec o dfi-u.
prije 2 mj sam kupio dfi nf4-u infinity(rev.B) i 3500+.
nakon instalacije svega,odmah je bio odlazak u bios i prvi pogled na temp proca.bilo mi je jako cudno kada je pisalo 13C, a
i smartguardian mi je isto ispisivao cudne vrijednosti.
u everestu sam vidio da ta doticna niska temp je temp cpu diode a stvarna je oko 45(stock cooler)
juce sam se odvazio skinuti zadnji bios sa sluzbene stranice i flashati u nadi da ce doci do promjene,takodje sam skinuo i novi smartguardian koji mi je samo donio paniku.
problem u biosu se nije popravio kao niti u sg-u.
cak mi se neke vrijednosti crvene iako nisam nista dirao u biosu,osim sto sam sada spustio latencije memorije.
jelc mi je rekao da su se neki ljudi bunili na prikazivanje temp,pa ako ima tko kakvo rjesenje da ga podijeli.
|
evo da se ubacim,kod mene je isto tak tj.smartguardian pokaziva razne temp.proca cpu 3,5,7c..itd...niš zabrinjavajuče,senzor sere imam predzadnji bios e sad koj trebal bi pogledat..temp. everest PWMIC 25,CPU iliti chipset 34...CPU dioda 13c...e sad koja je stvarna temperatura...al mislim da nije alarmantno,inače to je boljka dfi-a da senzor sere...eventualno bi trebal bios riješit al ne ni nužno bar ne u mom slučaju..