Citiraj:
Autor Quake2
Malo podizanje voltaže neće biti ništa,a x2 procesori se dobro clockaju bez podizanja voltaže i dobije se zadovoljavajuće performanse
|
moralo bi bit da se x2 dobro clocka. vjerojatno ću ga i kresnut malo jer sam sad znatiželjan.
Citiraj:
Autor Quake2
To su uglavnom isti procesori,samo što je ovom veći množitelj i piše 3200+ i naravno 200mhz veći clock.No 3000+ uglavnom ide jednako kao i 3200+,tako da je bolje uzeti 3000+ i bolji hladnjak,pa te izađe kao ovaj
|
ma znam da su isti i ima logike u tome šta kažeš. dobiješ sve za iste pare, a krajnji rezultat je isti.
Citiraj:
Autor Quake2
Kad se već ide na vodu,bolje je onda sam napraviti ako si u mogućnosti...
|
imam neke zamisli samo nisam siguran želim li to isprobat na svom stroju. ideja je da vodu dovedem direktno na proc bez dodirne površine na bloku, ali tu uvijek postoji mogućnost da procuri. mislim to se radi na veliko, ali ne želim davat hrpu para kad imam mogućnosti sam napraviti.
jedno me vrijeme držala ideja da to omasovim za prodaju i računica je bila ok kako za mene tako i za korisnika, ali nekako nije bilo zainteresiranih za distribuciju. svi po defaultu samo brandiraju kao da smo mi tupi glupi pa ne znamo napraviti ništa dobroga. je ima dva tri tipa kod nas koji nešto pokušavaju i oboružani su strpljivošću do boga, i rade po narudžbi kad se neko javi, ali nije to to jer jedan od njih (MrIce čini mi se) radi odlična vodena hlađenja. Em što dizajnerski dobro izgledaju, em su zaista i kvalitetna.