Tema: Da vidimo...
View Single Post
Staro 01.11.2006., 12:01   #28
buzz11
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Quake2 Pregled postova
Ako ne diraš voltažu,nema apsolutno nikakve štete clockati...
no brijem da se tako ne postižu baš najbolji rezultati ili se i tako može postići zadovoljavajuć nivo?

Citiraj:
Razlika je nekih 200-tinjak kuna,a za tu razliku si kupiš bolji cooler koji je tiši,a bolje hladi od stock hladnjaka
Ima nešto i u tome, ali ako ga klokneš samo za tih 200 MHz onda se bolje isplati uzet odmah 3200

Citiraj:
Koliko misliš ozbiljno?Dobar cooler je dovoljan za nešto malo ozbiljnije,ali za baš OZBILJNO ne,zato se i koristi voda,peltier,tekući dušik i slično...Više ćeš izvući iz proca pri manjoj temperaturi,zato se koriste
Ma da mislio sam BAŠ OZBILJNO. Ono izvući maksimum maksimuma. Hm imao sam loše iskustvo sa peltierom, ali imam neke zamisli koje bi sad mogle proć pošto je na 64-ma jezgra zatvorena skroz. na bartonima i nekim trojkama i celeronima je to bio problem zbog male površine naljeganja pa nije bilo lako zaštiti proc od kkondenzata. ne opet ostaje problem ploče.

Citiraj:
Jako puno košta,a nije toliko bolje jer se sada koristi heatpipe kod zračnih hladnjaka.Razlika je 10° C,otprilike,a u novčaniku dosta
Ima i u tome svemu nešto. Na vodu sam i mislio kad sam napisao da košta ko solidna konfa
buzz11 je offline   Reply With Quote