Citiraj:
Autor Quake2
Ako ne diraš voltažu,nema apsolutno nikakve štete clockati...
|
no brijem da se tako ne postižu baš najbolji rezultati ili se i tako može postići zadovoljavajuć nivo?
Citiraj:
Autor Quake2
Razlika je nekih 200-tinjak kuna,a za tu razliku si kupiš bolji cooler koji je tiši,a bolje hladi od stock hladnjaka
|
Ima nešto i u tome, ali ako ga klokneš samo za tih 200 MHz onda se bolje isplati uzet odmah 3200
Citiraj:
Autor Quake2
Koliko misliš ozbiljno?Dobar cooler je dovoljan za nešto malo ozbiljnije,ali za baš OZBILJNO ne,zato se i koristi voda,peltier,tekući dušik i slično...Više ćeš izvući iz proca pri manjoj temperaturi,zato se koriste
|
Ma da mislio sam BAŠ OZBILJNO. Ono izvući maksimum maksimuma. Hm imao sam loše iskustvo sa peltierom, ali imam neke zamisli koje bi sad mogle proć pošto je na 64-ma jezgra zatvorena skroz. na bartonima i nekim trojkama i celeronima je to bio problem zbog male površine naljeganja pa nije bilo lako zaštiti proc od kkondenzata. ne opet ostaje problem ploče.
Citiraj:
Autor Quake2
Jako puno košta,a nije toliko bolje jer se sada koristi heatpipe kod zračnih hladnjaka.Razlika je 10° C,otprilike,a u novčaniku dosta 
|
Ima i u tome svemu nešto. Na vodu sam i mislio kad sam napisao da košta ko solidna konfa