Citiraj:
Autor amd_forever
ne lupetaj gluposti..uzmi ako misliš 6300..koji vam je svima k..... svi nešto fantazirate u zadnje vrijeme..INTEL c2duo je trenutni jedini prockaj se isplati kupovat ako s e uzima nova pila a sve drugo ala amd ili neka pentium d verzija proca su krparenje..bedaastoća..dajte se ljudi malo skockajte više...
|
predloziti mozes, ali ipak neki nacin ophodenja bi trebao postojati.
to sto ti mislis da je jedini kvalitetan procesor na trzistu danas, conroe, je tvoje pravo.
medutim, kategoricki tvrditi da su ostali procesori pizdin dim, i da su 'krpanje' je presmijesno.
jer, to je apsurdno kao da kazes da su sve graficke kartice osim, recimo ne znam, x1950xtx, drek na sibici, krpanje i uopce nedostojne toga da ih se kupi.
a ta kartica dode koja 4 somica (i vise) i potrebna je rijetkima fakticno.
glupo i neozbiljno, pogotovo ako se radi o ljudima koji ovdje dodu trazit savjet i koji mogu svoje prohtejve deeebelo zadovoljiti i nekim od petiuma 4, cak da ne moraju upoce kupovati d9xx (iako mi je stvarno smijesno da se za neki od navedenih procesora koristi epitet 'los' jer... sad imam pentium 4, ali staru, najstariju varijantu i da nije kihnula kartica neki dan i da se s tim u vezi nisam bacio u preinake ploce, ostao bi na njemu jer je meni predobar).
jer, ne treba svakom conroe procesor i ne treba svakome super nabildana graficka kartica.
a ja uopce niti nisam razmisljao o conroe procesoru, nego se dvoumio izmedu cetvorke i d9xx

kako pise u naslovu.