View Single Post
Staro 31.10.2006., 13:18   #3
Pink_Floyd
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Sve ti je u redu osim senzora za +5V koji pokazuje premalo, tj. prevelika odstupanja od 5.00V. Ako imaš voltmetar, provjeri to sa njime preko molex-a da budeš siguran...

Temperature su ti u redu, iako malo preniske za idle, sada, ili ti je u sobi hladno relativno ili opet malo senzori lažu.

No, mogao si dati temperature u load-u, makar, prema ovim u idle-u vidi se da baš one i ne bi bile visoke i vjerojatno bi bile u dozvoljenim granicama (ako ne i puno niže od toga).
Tako i meni idle 27-28 sta san zaokruzia na 30 , a load ni po najvecim opterecenjem nije mi prisa 37-38 jednio liti kad je jako vruce u sobi bude oko 41-42 load, sonic+120mm glacialtech izmedju tornjeva na 700rpm,i u kucistu 3X120 700rpm , i od napajanja jedna 120tica! Relativno tiho a ladno!

to b166 s obzirom na napajanje koje imas dobre su ti voltaze osin 5.00V di su odstupanja jako velika, moj savjet da kupis kojeg chifteca ili bilo koje brand napajanje 350-400W da ti nebi posli bilo ža , to moze jako dugo radit tako ali je pitanje trenutka do kad!
Pink_Floyd je offline   Reply With Quote