neznam dali ja jedini imam sitnih problema sa gore navedenom plocom ili se drugi nezale, ali stvarno mi zadnje vrijeme ide na zivce sto se tice stabilnosti ploca je beton tu ema prigovora, ali kakve gluposti radi to je da covjek poludi.
Prvo na to sam se vec zalio da mi se kod otvaranja foldera vuce
ko pijana nakon dosta probavanja ispalo je da je zvucna kartica ili njen drajver smece bez nje radi ko metak cim stavim drajver bilo koju verziju probao sam sve (hvala bogu pa imam True image) inace bih poludio napokon problem rijesen kupovinom Creative live kartice sada radi ko zmaj.
Drugo sranje mi pravi mrezna karta posto imam kablovski internet spojio sam naravno mrezom modem, i naravno opet problem kada je u postavkama mrezne karte ukljucena automatika mrezna karta se poveze sa 100Mbps nema teotiske sanse da se konektujem na internet kada rucno postavim brzinu na 10Mbps radi regularno jucer sam stavio ruter posto, i zena ima racunar pa hoce malo na net opet isti problem mora biti na 10Mbps naravno njen stariji radi bez problema.Napominjem da sem probao sve moguce verzije drajvera, biosa, trijezan polupijan ali ovi problemi ostaju cak sam probavao od kolege racunar sa istom plocom sve isti problemi.
Izvinjavam se sto sam ovoliko tupio, ali me zanima dali je jos neko imao slicnih problema, ili smo nas dvojica jedini na svijetu koje handri Asus.