View Single Post
Staro 28.08.2003., 02:21   #5
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by Stormeye
E moj svrtane. Sta ti mislis da ja ne bi uzeo Abit da sam imao love? Pa jedva sam skupio 200kn za plocu covjece.
Nemam prebijene kune. Nego pusti plocu,dotrajat ce za jednu godinu,nego znaci do windowsa je ili ne? Ne da mi se sada raditi clean instalaciju jer nemam vremena.
pa napisao sam da se nadam da si u gadnoj financijskoj stisci...

ako ti nije isti chipset onda ti je problem u tome...iako sam ja cuo i od ljudi koji se kuze u kompove kako cesto promjene totalno konfu i windowsi im reade..i da ih cudi kako drugima to neide..

ja volim sa svakim novim komadom hw-a reinstalirati windoze..znam da je to overkill ali me promise i pinaklica ubile sto se tice toga pa od sad pusem i na komad leda a kamoli na dim..

moj savjert je odovoji jedno vecer kad gledas tv ili sta god i pukni instalaciju..rekao si da te nije dugo bilo za kompom sto znaci da ti komp i ne treba tako jako hitno..a ako treba ova noc ti je dovoljno duga...

nazalost nemogu ti pomoci na daljinu..ali da mislim da ti je problem promjene ploce..frend je imao cak nekih problema kada je na ploci maknuo modem s jednog na drugi pci slot...cudno ali istinito...
msvrtan je offline   Reply With Quote