Ovih dana sam na "Windows XP Tiny - Beast Edition" koje podignem za nekoliko minuta tako da mi reinstal nije problem. Svejedno hvala na informaciji.
Sad OC. Meni proc uredno kuca na 2200. Kao što vidiš u potpisu. Znači, ovako je: LDT x4, FSB 245, CPU x9, vcore 1.425, FSB:RAM 166.
Ali preko toga nikako, ide proc ali onda nikako uz pomoc većeg djelitelja memorija neće na 200. Inaće, memorija ne ide niti malo preko 200, djelitelj je obvezan. Želja mi pusta 2400 - 2500 uz normalnu memoriju na 200. Evo novih pitanja:
1. Za što služi "Startup Vid", treba li to podesiti kod OC-a i koje vrijednosti postavit u odnosu na Vcore?
2. Da li je mogući uzrok problema u verziji BIOS-a?
Evo podataka o BIOS-u iz Everesta:
A evo i zadnje postavke jače od ovih gore opisanih koje su prolazile, evo ovako je bilo:
[img=http://img232.imageshack.us/img232/9532/zadnjepostavkeoi7.th.jpg] , Vcore je bio 1.525, ltd 1.3 i nb 1.5 Hlađenje je dobro, kako proca tako i nb.
Wolverine kaže da bi stvar mogla bit u CPUu sa lošim memorijskim kontrolerom. Mišljenja?
masni, samo reci koju sve dokumentaciju trebaš za dijagnostiku, i šaljem. Ajde ljudi da to riješimo, obečajem da vas onda puštam na miru par dana.