1.
Ovako imam se555 od Siemensa, do sada nisam imao nikakvih problema. Od kada sam dobio IPTV i u njega stawio novi firmware primjetio sam da torrenti idu jako sporo ili se uopce ne pokrenu. Skidam sa stranica gdje je sve živo, i gdje sulinkovi zaista brzi tako da to nebi trebao biti problem. Probao sam sa Kasdom i torrenti ožive. Također sam probao portforward i porttriggering aili ništa se nije promjenilo. dali neko ima slična iskustva i ako da kako je rješio problem.
Molba: Ako netko možda ima neki stari firmware za se555, znači da nije iptv firmware ali da nije ni ova zadnja noniptvverzija da mi pošalje.
2.
Kako u se555 ili možda sa nekim softwareom razdjeliti brzinu prema 2 računala od kojih je jedan žično drugi bežično. Spojio se frend na mene pa bi mu dao malo brzine ali da si onda nesmetamo međusobno. Za ograničenje prometa znam, ali to me nezanima jer imam flat. Nešto slično tome u routeru ne nađem. Njega kroz router uredno vidim da je spojen na mene. Htjeo sam recimo od mojih 1024/192 njemu dati 300/62.
Eto za sada toliko, pa ko ima ideju kakvu neka puca.