View Single Post
Staro 24.10.2006., 11:59   #10
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Da.. tak se i meni cini. Jedina alternativa mi je na crno uzeto od TComovih tehnicara koji mi dolaze doma svako malo.. i do sad su mi apsolutno svi (njih 4) ponudili Kasdu u pol cijene.... sad, bilo mo je sasvim normalno (sto je u biti zalsono) da mi covjek kaze "Novi modem kod nas kosta 500kn ali moj kompic ti ga moze za 250 nabavit"... a nakon sto sam vidio to govno od uredaja rekoh da cu rade imat Siemens koji mi radi na 50% brzine neg taj komad plastike koji je korsitan jedino za zagadivanje prirode! Uostalom rade dam 500kn pa imam garanciju neg 250 pa za 2mj. opet ista prica jer je njihova oprema smece.

Tak da cini mi se da cu onda na kraju i uzet taj modem..a switch s vremenom..mozda odma - mozda ne. No onda ako mi problemi sa vezom ne nestanu hebat cu im mater..i TComu i Iskonu ..koji su se doslvno smijali kad sam im reko koji modem imam..tj. onaj koji su mi oni prodali. I naravno nakon isteka garancije sto ce drugo nego se smijat...

EDIT: e da, jedina alternativa je opet neki ugovor.. ocekujem neke dobre ponude do Nove Godine.. zbog konkurencije i slicno.. no to je opet rizicno a i moro bi biti s ovim modemom do kraja godine. Pitanje je koje modeme ce djelit tada i nisam odusevljen potpisivanjem njihovih ugovora. Inace modem mi zadnjih dana gubi signal.. jednostavno se nece spojit na centralu.. ili kak se to vec zove. Rezultat je pucanje veze onak barem 5 puta dnevno....