View Single Post
Staro 24.08.2003., 17:43   #1
Aren
Registered User

Aren's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
ASUS DVD E616 Problem

Aloha !
Asus DVD rom E616 ne želi surađivati sa mnom po pitanju CD-a. DVD-ovi mu se sviđaju i uredno ih vrti ali CD su mu valjda niža vrsta (kaj mu ja mogu kad imam više ovih drugih pa ih češće guram). Mala šala. Zapravo sve je počelo prije cca mjesec dana, sve više i više vremena mu je trebalo da pročita CD. Onda sam ja uredno (sve po p.s.-u) otišla na Asusove stranice, skinula firmware (čak i upute), pročitala upute, napravila sve kako treba, pokrenula program a on meni "This firmware updater only supports ASUS DVD-ROM E616. Do you wan to continue?". Naravno da želim nastaviti, pa ja imam E616 i tako ja klik na OK a on meni "Can't find the device to upgrade". Ja u šoku, kako ga ne vidiš, pa svi ga vide, od Windows XP-a, Sandre, Aide, Nero info tool a ti ne. OK, odustala sam a on meni da napakosti sve duže i duže i duže i... čita moje CD-ove dok jednog dana (točnije danas) nije jednostavno prestao čitati. Ja njemu stavim CD (audio, data) a on meni žmiga i žmiga i...prestane, kao, nema on ništa s tim. Stavim ja njemu DVD, on malo žmiga i hop evo meni Casablance na ekran. Možda je načuo kad smo spominjali da bi trebalo nabaviti DVD pržilicu pa se uvrijedio. Zaista ne znam što mu je i kako to popraviti (ako se uopće može).
Hvala za svaku ideju, nekako sam sentimentalno vezana uz njega (ipak mi je prvi DVD ROM u životu).

------------------------------------------------------------------------------
MB ASUS p4b533-E
Intel p4 1,8 GHz
HDD seagate 80gb u ladici, 60 GB u kanti i 80 GB na USB-u
MSI 460MX
Plextor PX-W4012A
ASUS DVD-ROM E616
Cinergy TV 400
Windows XP Pro
Aren je offline   Reply With Quote