23.10.2006., 01:23
|
|
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Autor replace
on je njemu cestitao i nebrini se oko toga,papak je onaj drugi sta je okrivio cijelu organizaciju i svoju momcad pa cak i mehanicare i svoga drugoga vozaca da pomaze schumiju,a vrhunac svega je kad ga je schumi stigao u zadnjih nekoliko utrka nije mu htio ni u oci pogledati na kraju svake utrke je pobjegao,toliko o fair playu.Drruga stvar - tocnije schumi je nadoknadio krug zaostatka znaci nekih 72 sekunde,a na kraju je prednost bila 24 sekunde s strganom gumom,neplaniranim ulaskom,2 x box i vise puta gubljenja brzine bolida kod izlaska na zavoj po par sekundi tako da nemoj umanjivati neke stvari.Treca stvar vec mi se bljuje od tvojih komentara i pljuvanja po najboljem vozacu F1 vec su mi smijesne te tvoje pljuvacke nakon svake utrke,jos da nadodam sjeti se ti svih 16 godina kako prvak vozi od prve do zadnje,sjeti se ti 2000,01,02,03,04... pa onda starije povijesti malo....Ako je neko papak onda je to tvoj idol MONTOYA bas pravi jadnicak koji je ko papak pobjegao iz F1 jer nije mogao podnijeti velicinu MS kao i ti samo sto ti to trpis vec 16 godina pa mi je jasno zakaj si ifrustriran i nadrkaj i zivcan svaki put....
|
prvo i osnovno je nemam idola, malo mi je nakaradan taj izraz sam po sebi.....a jedini isfrustrirani kojeg ja ovdje vidim si ti, žao mi je što danas nećeš moći mirno spavati.....
|
|
|