View Single Post
Staro 23.10.2006., 00:45   #595
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
Hehe, Alonso je danas pretekao i Buttona i Kimija kroz boksove inače s onakvom vožnjom nije imao šanse išta napraviti. Nadalje, mogao je voziti brže i pokazati šta zna, jer nije imao šta izgubiti. Schumi je vozio kao da nema ništa izgubiti i samo za gušt svojim navijačima i time se pokazao najjačim. Alonso je baš suprotno. Žalosno, ali činjenica je, što god vi rekli. Uostalom, Alonso je većinu sezone vozio od starta kao prvi, tako da to da je on nekog prošao na stazi nikako ne prolazi.

A što se tiče probušene gume, mišljenja sam da to nema ama baš nikakve veze s Fisijem, čovjek ga nije tada ni tako.

@Glista
Ja vidim da se tebi ne da ama baš ništa reć a da ti na to nenadovežeš nešt što je bilo da bi samo po još milion i prvi put pokazao da ti Schumi nije drag. Čovjek je odvezao 100 puta bolje od svih na stazi, izuzev masse koji je bio isto tako jako dobar. Uostalom, nisam baš vidio ni da je Alonso trčao sad Schumiju čestitak na dobro odveženoj trci i kraju uspješne karijere. Molim lijepo, Alonso je ništa više od prepotentnog klinca, što je i pokazao kad je prvi put u dvije godine imao pravih problema i odmah za to okrivio neku urotu Renaulta protiv njega.
sjećam se ja tamo nekakvog malog prepotentnog njemčića iz '94.....a sjećam se i jedno strašljivog strašnog prvaka iz '03......

inače isti taj čovjek je odvezao kako bi odvezao svaki drugi vozač na oproštaju karijere u superiornom bolidu (i još k tome u borbi za naslov)....maksimalno na nož....
glista je offline