Citiraj:
Autor stublina
Moja konfa u sigu je takva jer za razliku od tebe ( derana-23g) imam ženu, 2 djece, plaću od 4500kn + putni troškovi i hrpu kredita na leđima.
Moj sig je realnost mojih i moje obitelji potreba kojih imamo u vezi kućnog pc-a kao svakodnevne zabave te edukacije.
Nije istina da nitko od nas ne voli novu tehnologiju no kad si ju budem mogao priuštiti po nekoj normalnoj cijeni a da kvalitetom bude jednaka - normalno da ću si je a opet u skladu sa mogućnostima, priuštit.
Tvoje aludiranje da smo mi jadnici koji imaju stare kante pa smo protivnici jer si ne možemo kupit "novu tehnologiju" je zbilja jadno, govori i previše o tebi kakav si čovjek tj. kakav ćeš tek postati jer tvoje 23g smatram nešto kao "malo starije dite".
Još si nov na forumu i očito nisi pročitao pravila koja zabranjuju takav način izražavanja te bilo kakvu diskriminaciju.
Ne služi ti na čast i vjeruj da ćeš ostat zapamćen zbog te svoje izjave.
Ovdje ima brdo ludi koji furaju mašine od 10-15k pa nikad nitko od njih nije tako nastupio, svađa i prepucavanja ima no to je jedno a tvoja izjava sasvim nešto drugo...
|
Cuj stublina jako mi je zao sto te moja shala uvrjedila,ali ti si dokazao di nisi nista stariji ni pametniji od mene (barem po ponasanju) cim reagiras ovako na "derana od 23god." Barem bi covjek s tvojim "Veeeelikim" zivotnim iskustvom i mudroscu mogo zaobic ovakav flejm i mene nazivat pogrdnim nazivima jer ja tebe nisam nikako uvrijedio nego sam se nasalio. Izgleda da je nekima ovdje forum ipak tlo za rjesavanje frustracija. A to sto imas kredite i djecu,zenu spominjes ko da si jedini na svjetu pa si u bi te sad trebali nosit na peru i pazit na svaku stvar koja se kaze. Da ne kazem da ja iskreno nisam pogledao tvoj profil u kojem osim tvojih godina,vjerovatno ne pise da imas o bitelj i kolka primanja,pa vjerovatno ti nebi uputio salu.
I jos mali osvrt na moj 23god.neka te ne zavaravaju jer ja se vec dosta vremena brinem sam o sebi,zivim sam,kupio sam racunalo sam itd...tako da te fore koje inace stariji clanovi prodaju na forumu cim im neko maldji nesto kaze pa se osjete uvrjedenima ...su ti suvisne.