Tema: CRT -LCD
View Single Post
Staro 21.10.2006., 23:35   #35
BrunoZG
Junior Member

BrunoZG's Avatar

Datum registracije: May 2003
Ma nije on ni gledal profil, ni ista, nego je na taj svoj pametan nacin htio rec da je LCD bolji jel je nova tehnologija, pa pametnije usporedbe nije mogao naći od one koju je upotri***io, a koja sama po sebi nije pametna.. Za njega NOVO TEHNOLOGIJA = BOLJE po defaultu, i to je to.

Siguran sam da nije htio diskriminirat, samo je htio ispast pametan i duhovit, medjutim ni to nije ispao

Citiraj:
Autor stublina Pregled postova
Moja konfa u sigu je takva jer za razliku od tebe ( derana-23g) imam ženu, 2 djece, plaću od 4500kn + putni troškovi i hrpu kredita na leđima.
Moj sig je realnost mojih i moje obitelji potreba kojih imamo u vezi kućnog pc-a kao svakodnevne zabave te edukacije.
Nije istina da nitko od nas ne voli novu tehnologiju no kad si ju budem mogao priuštiti po nekoj normalnoj cijeni a da kvalitetom bude jednaka - normalno da ću si je a opet u skladu sa mogućnostima, priuštit.

Tvoje aludiranje da smo mi jadnici koji imaju stare kante pa smo protivnici jer si ne možemo kupit "novu tehnologiju" je zbilja jadno, govori i previše o tebi kakav si čovjek tj. kakav ćeš tek postati jer tvoje 23g smatram nešto kao "malo starije dite".

Još si nov na forumu i očito nisi pročitao pravila koja zabranjuju takav način izražavanja te bilo kakvu diskriminaciju.

Ne služi ti na čast i vjeruj da ćeš ostat zapamćen zbog te svoje izjave.

Ovdje ima brdo ludi koji furaju mašine od 10-15k pa nikad nitko od njih nije tako nastupio, svađa i prepucavanja ima no to je jedno a tvoja izjava sasvim nešto drugo...

AMD 3800+x2@2500, 1,375V
MB-ASROCK DUAL SATA(bios 2.2) 2+ENERMAX485W
2x512 Supertalent CL2
HDD-Hitachi 160GB, WD 800JB
ELSA 7600GT
Leadtek-2000XP expert
DVDROM-LITEON-167T ,DVDRW BENQ 1650,DVDRW NEC ND2500A@2510_fw205C
Monitor: Samsung 997MB (19')
Terratec Sky 5.1,EPSON-C42

BrunoZG je offline   Reply With Quote