Citiraj:
Autor TRaP_XP
@ vga killer,stublina& zmalamuth
Pa vidim da ste vi protiv svih novih tehnologija, a to se vidi i po konfama u vasim sigovima : roller :: roller :
|
Moja konfa u sigu je takva jer za razliku od tebe ( derana-23g) imam ženu, 2 djece, plaću od 4500kn + putni troškovi i hrpu kredita na leđima.
Moj sig je realnost mojih i moje obitelji potreba kojih imamo u vezi kućnog pc-a kao svakodnevne zabave te edukacije.
Nije istina da nitko od nas ne voli novu tehnologiju no kad si ju budem mogao priuštiti po nekoj normalnoj cijeni a da kvalitetom bude jednaka - normalno da ću si je a opet u skladu sa mogućnostima, priuštit.
Tvoje aludiranje da smo mi jadnici koji imaju stare kante pa smo protivnici jer si ne možemo kupit "novu tehnologiju" je zbilja jadno, govori i previše o tebi kakav si čovjek tj. kakav ćeš tek postati jer tvoje 23g smatram nešto kao "malo starije dite".
Još si nov na forumu i očito nisi pročitao pravila koja zabranjuju takav način izražavanja te bilo kakvu diskriminaciju.
Ne služi ti na čast i vjeruj da ćeš ostat zapamćen zbog te svoje izjave.
Ovdje ima brdo ludi koji furaju mašine od 10-15k pa nikad nitko od njih nije tako nastupio, svađa i prepucavanja ima no to je jedno a tvoja izjava sasvim nešto drugo...