Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 21.10.2006., 22:47   #7601
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Upravo sam stigao iz Splita i drago mi je bilo vidjeti slike a i pročitati komentare. Preuzimam odgovornost za sve čime niste bili zadovoljni a i sam se na neki način osjećam prevarenim ( prokleti birtaši ! ).
Špijunaža je slutila na dobro ( 8 svjedoka ) a realizacija IN VIVO je pokazala svu podlost hrvatskih ugostitelja, tj. na špijunaži dobiješ kita a na Žderonjama srdelice. Jedina objekcija koju su prokleti birataši usvojili je nešto ukusniji pomfri i dodatak luka u pljeskavice a samim time i sočnost, koja je na špijunaži izostala (no, zato su je smanjili !!)
Slažem se da potraga za adekvatnim mjestom mora biti nastavljena.
Sudeći po cijenama i količini iskazanog na špijunaži, Slavonac bi mogao zadovoljiti kad bi igrali ČEVAP ONLY pa uzeli PER CAPITA čevapa za pezdeset kn i adekvatnu količinu pomfrija. No, ta ideja zaslužuje pomniju analizu.
Drago mi je da ste se na, samo Žderonjama svojstven način, sjetili mog osnovnog sredstva za rad i figurativno ga obilježili za buduće generacije...
Da sam znao da ste u "mojem " parku, došao bi se pridružiti s par hladnih nikšićkih piva ( izvor : mali dućančić u Nodilovoj, cijena 4,60 kn ) jer sam se ionako probudio u ponoć ( tiskalo me u želucu od prevelike količine pojedenog )