Citiraj:
Originally posted by Kova
A tako ti je to. Dobim ga na jednom disku s Osom, pa idem zaštititi drugi i bam na drugom isto. I još mi je na desktopu i nemogu ga maknuti.
Ima li netko neki savjet? Od Symateca mi ga neće maknuti do kraja.
Ajde ideje, mogu li u dosu to izbrisati? Please help :confused:
|
ja sam već zaboravil koji su to fajlovi, ali iz dosa ih ziher možeš obrisat... pogledaj si malo kaj ti je nakenjo. ali čudno mi je da onaj blastcleaner nije maknuo... da ti nisi pobro i nekaj drugo? naravno, automatski ti nijedan antivirus neće maknuti... barem koliko ja znam.
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|