Služila nas je npr. Analogna satelitska Televizija, a sad nas služi digitalna satelitska TV. Na spominjanje analogne satelitske TV stice se dojam nekog neceg vremenski davnog i zastarjelog. A gdje je istina. Analogna satelitska TV je naspram ovog sto se nudi jedno 50 koplja ispred po kvaliteti.
Sadasnji,profesionalni digitalni satelitski feed-ovi su 24Mbps, a ovi koje mi gledamo max do 4Mbps, 2Mbps nije problem nac. A ni 24 MbPS nije jos 100% jednako analognoj kvaliteti.
Da ne bi mislili da sam poludio samo usporedjujem dvije tehnologije, ako neka i prevlada ne znaci da je bolja. LCD-i su uznapredovali dosta, ali kvalitativno ne bi trebali bit ispred normalnog ispravnog CRT-a sa ravnim ili skoro ravnim ekranom. Prednost je manja tezina LCD-a , lijepsi dizajn, i mislim da je to to.
Citiraj:
Autor TRaP_XP
Mozete vi pricat sta hocete da je LCD- ovo ili ono, ali nisam u ponudi od applea vidio CRT-e ili recimo od eiza. Svaka cast Crt-u sluzio nas je ali neminovno je da je na zalazu, a sad da li ce lcd ili oled ili nesto drugo biti tehnologija buducnosti to je drugo.
|