View Single Post
Staro 18.10.2006., 16:15   #15
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
U Samoboru gulio 3 mjeseca

Bilo je ok...malo-puno discipline. Zanimljivo, od svih nadređenih, najveće govno je bio stariji vojnik Majnarić. Čovjek je iz okolice Samobora i brije da je kombinacija Janice i Nike. Bio sam 40. klasa. Puno legendarnih ljudi sam upoznao tamo i skužio da su purgeri zakon ljudi

Narednik Bujdo je priča za sebe "Drkadžije!!!!!" - znao je urlati na nas. Sad kad gledam iz ove perspektive, čovjek je imao pravo A u nezaboravnom sjećanju mi je ostao i zapovjednik bojne, bojnik Čovran. Imao je glas kao da je uškopljen. Kada je postrojavao bojnu to je bio živi piš... "Bojna pozor! Na desno ravnaj-se!" ...a mi gooootovi, pišamo od smijeha! Narednik nas strelja pogledom...ihihihihihi...

Ukratko, neće ti biti loše, hrana je super. Ako si blizu, biti ćeš često doma jer se u grad tijekom temeljne i specijalističke obuke(dakle prva tri mjeseca) može srijedom i subotom ili nedjeljom. Za završna tri mjeseca ne znam, ali čuo sam da u 40. brigadi zna biti gadno. Na posebno lošem glasu je narednik Glumac... Za vikende ne znam, mi smo u prva tri mjeseca imali samo jedan nakon prisege i još jedan tijekom dva mjeseca specijalističke obuke, tako da sam po tom pitanju lagano podivljao...
Delta S4 je offline