Ja sam bio tamo prije 5 godina (41 klasa)
Bio sam 2.1.1 [bojna.vod.desetina] i bilo mi je onako ok, s obzirom da sam išao 27.11. dobro sam promrzao te zime jer su temperature išle i do 10 ispod nule... Ako ides u informaticki vod onda ce ti bit do jaja ali ako ne onda ce bit malo teže... Sve u svemu ne znas di ides dok ne dodjes tamo...
Za***ano je ak ides sad po zimi jer ces dosta vremena provoditi vani stupanje, i razne vježbe po dosta niskim temperaturama i tamo uvijek piri neki neugodni vjetar no to je sad vec druga strana price....
Nakon tri mjeseca ja sam otišao u prvu Bojnu (citaj ostao u Samoboru) i sad tu imas nekoliko mogucnisti a narednim Mladen Glumac i narednik F nešto (ne mogu se sjetiti) nisu bas najbolji izbor (a izbora nemaš ak nemaš štelu...
Uglavnom ja sam i zadnja tri mjeseca ostao u Samoboru i došao kod Glumca u desetinu ali nisam bio pod njegovom palicom nego od poručnika Levara odnosno bio sam čato i ništa pametno radio osim igrao pinball, soliter i takva sranja uz neke dnevne izvještaje i slicno....
Doma: Doma sam išao za zakletvu (subota na nedjelju), pa za Božić 3 dana, Nova Godina 3 dana i onda još jednom u zadnjih do "prekomande", ali s obzirom da sam iz Zga i da svaki vikend imaš izlazak u grad (subota 15-22 a nedjelja 14-22) ja sam svaki vikend bio doma tih par sati što je bilo ovoljno da se operem dobro, operem i posušim veš vidim svoje i vratim se nazad. U zadnja tri mjeseca bio doma svaki vikend ali zato što am bio čato dok je druga ekipa bila doma svaki drugi vikend u zadnja tri mjeseca....
TIP: vjeroatno su vec cuo ovo ali u vojsku si bavezno ponesi:
1m tanjeg lanca..
lokot...
otvarac za konzerve (više komada)
pokoju vješalicu (2-3kom)
produžni kabel jer imaš 1 uticnicu u sobi za vas 20 pa je fight oko uticnice
puno kovanica za kafe aparat (ak piješ kavu)

četku i pastu za cipele... Poželjno i ženske najlonke za laštenje (***u te nekad da se moraju sjat)
svoje natikace jer vajda najveci njihov broj je 42
dosta donjeg veša (ali crnog ili zelenog)
zapravo nakon 15dana ces ic prvi puta doma na zakletvu pa ces i sam znat sto ti još treba....