Citiraj:
- kad imaš curu kojoj moraš objašnjavati isto ovako kao sad tebi onda se naučiš imati čelične živce... (žene nisu vezane baš uz to...bitno je da im sve radi a za ostalo...)
|
sad kužim od kud ti toliki živci...eto vidiš što žena napravi od muškarca: roller : ...postane čak i strpljivo biće....taj muškarac: lol2 :
pozdravi curu
Citiraj:
-ma i to se da srediti putem ip i mac filtriranja na samom routeru ne brini..a
dijeljenje net konekcije nije loše .. tko ti je to rekao ???
|
čini mi se da se sjećam tih nekih kodiranja ili šifriranja...nešt je bilo kod tih postavki da namjestiš...pa kao onda je to sigurnije
pa to da je to loše je napisao rak...rekao je da mu to ide na živce i da je vrlo nesigurno
Citiraj:
- može biti i veća udaljenost vjeruj mi... ja sam upadao na većoj udaljenosti i to kroz same zgrade jer nisam imao čistu vidljivost prema routeru na koji sam se spojio... prava antena čini čuda..
|
pa dobro...al ja sam u kući...a poznavajući moje susjede...proći će još desetljeće dok spoznaju da uopće postoji internet, a onda još koje stoljeće da skuže dodatne opcije: roller :
ma neš sam se jedno vrijeme zanimala s tim...dok sam razmišljala o vajrles opciji,pa sam čak i malo njuškala po tim antenama i skužila da su super neke kantene...koje se rade od konzervi...
pa mi je čak palo na pamet da i ja zakoljem koju konzervu i pokušam napraviti kantenu...
i našla neke navodno super programe za traženje signala..i šta ja znam...
sejvala brdo informacija(i sa reinstalom pol pogubila)...
al onda je došao lovac i ponudio adsl za prihvatljivu lovu i eto...odustala sam od svojih izleta : evil :