ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Originally posted by greg SE
imam i ja MS napjanje i radi odlicno.....ali da nebude da sam naletio na neko dobro - frend radi u trgovini malo dalje od mene, vecina strojeva koje prodaju ode u MS kucistima (dakle s MS napajanjem) i ni s jednim nisu imali problema nikada.....
sad kucista vec imaju svojih mana, ono o teskom postavljanju coolera stoji kod ploca kojima je CPU skroz gore (meni nije pa me zaboli ) i bio sam se jednom dosta napatio s tim.ali sad sam skuzio foru pa ide ko bog - ako ti Horza nakon 3 od tih 30 komada o kojima pricas nisi se ufurao pa ti je i dalje predstavljalo problem onda rijesenje trazi u svojim genima 
inace, kako si se uspio izrezati na taj pleh samo da mi je znat?????
|
nisam imao 30 kućišta, nego 5... a 30 napajanja nisam stavljao u MS kućišta(da, MS kućišta su krivac, a ne napajanja) nego u ostala (uglavnom DTK). kako sam se porezo? tanak je lim, loša je kvaliteta obrade, tako da nije sav onako savijen na rubovima kako bi trebalo, nego je na dijelovima savijen nekako do pola, tako da ne vidiš da je u qurtzu, a kad se potegneš po nečemu što izgleda kao obli rub ali je s druge strane oštro onda normalno da se zrežeš. i znate ono kad idete na normalnim kućištima izbijat stražnju "blendu" (ono gdje idu PS/2, LPT i sl, ali ploča ima nestandarno) e, to bi trebalo ići korištenjem normalne sile, ali na ovim kućištima lim je tanak, a te blende su prejako pričvršćene tako da se cijela zadnja stranica savije (doslovno) kada se to izbija i onda ju treba ravnati. nadalje, nosač za disk i floppy se mora odšarafiti iako ima nekakvu polugu za skidanje. (2 šarafa, jedan je nepristupačan). zatim, prednja maska je zašarafljena tako da kod otvaranja 5,25' slotova se ne može skinuti, pa se lim mora iznutra savijati, nakon toga iznutra izbiti plastika i tek onda slomiti lim s vanjske strane i ugraditi CDROM or somethin'. to je totalno glupo i na takve stvari treba misliti. i da se razumijemo, to nije neko jeftilen kućište. ne znam koliko košta, ali obzirom da je bilo navedeno u natječaju s ostalim komponentama za koje znam da su dobre (skupe) pretpostavljam da je i kućište u rangu kakvih 300-400kn.
nemam iskustva s MS napajanjima >400W
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|