Citiraj:
Originally posted by Horza
ajde madboy ne forsaj... MS ne valja i točka .... a iz zadnjih testova se vidi da baš ni enermax ne treba previše hvaliti. ovaj tjedan sam nakon duuuugo vremena slagao nekih 5 strojeva s MS kućištima... i ostavila su dubok trag u meni... tj mnogo plitkih tragova - mikroposjekotine na rukama! pleh je jadan do bola i imaju kao neko bolje MS napajanje. i od tih napajanja mi jedno nije htjelo buditi računalo. (jump-start hoće, ali normalno ne radi). nadalje... ako itko ima iskustva, znati će... napajanje ima ventilator za izbacivanje zraka i još jedan za uvlačenje odmah iznad procesora.... ali je nemoguće montirati cooler na procesor bez vađenja napajanja, a čak i kada se PSU izvadi problem ga je vratiti na mjesto. KATASTROFA ! toliko o MS-u... što se napajanja tiče... imam iskustva s njihovim 400W napajanjima (30-ak komada) i od toga mi nekoliko uopće nije radilo, a s nekoliko su računala nestabilno radila. naravno da kada naletiš na neko dobro napajanje da će ti ono i raditi. to je tako sa svim napajanjima... problem kvalitete je u postotku neispravnih napajanja. ti si očigledno naletio na neko dobro.
|
Nemam pojma kakva su MS kućišta

Ja imam neko shrot kućište (neznam sad kako se zove proizvođač al su oznake MO3-A). Znam da je u BUG-ovom testu kućišta bilo jedno od najlošijih (i najbučnijih).
Napajanje je postavljeno okomito (ne vodoravno kao kod svih "normalnih" kućišta).
Što se tiče napajanja. Meni je ovo super (samo da vidiš ono moje staro, neko MEICO,

). A može bit i to što kažeš da sam zahvatio neko dobro. A jesi li imao iskustava sa 450W i jačim?