View Single Post
Staro 15.10.2006., 12:33   #1
bahati_snob
Registered User

Datum registracije: Oct 2006
tko je ''pokvarenjak''?

I. Pentium IV 2,68 GHz, maticna Gigabyte 8s655fx titan series, RAM: 512 ddr u 2 modula po 256, grafa - ati sapphire x1300 AGP

Prije tjedan i pol javio se sljedeci problem: Kod podizanja windowsa nakon sto prodju one 3 plave kockice komp stane, crna slika...restartam...opet isto. U safe modu ga podigne uvijek i bez frke, napravim system restore - ne pomaze. Nekad se sistem podigne i radi normalno i onda odjednom zablokira kada spajam neki usb ili jednostavno premjestim sluske na zvucnike,slusam mjuzu, igram igre - nista prezahtjevno za novu grafu. Windowsi su reinstalirani 4 puta u 2 dana, sp1 i sp2, isti problem i dalje postoji,a software je iskljucen kao uzrocnik jer sam uvjek iznova instalirao i drajvere za sve komponente.

Prvo sam mislio mozda je napajanje ( premalo), jer imam novu grafu, gore navedenu prije koje je bila radeonka 9200SE, te nova dvd-rw przilica uz koju imam i dvd-rom, znaci 2 drivea. Ali napajanje je 400W...i sve je radilo ok u istoj konfi do prije tjedan i pol. Jasno mi je da je ovo tesko pitanje i da moze biti bilo sta od hardvera ali ako je netko imao slicnih problema ili je prilicno siguran u cemu je problem, pls javite se. zahvaljujem

take care all : hello2 :
bahati_snob je offline   Reply With Quote