Tema: ATi u Xbox 2
View Single Post
Staro 15.08.2003., 17:09   #2
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Re: ATi u Xbox 2

Citiraj:
Originally posted by Stipo
ATiev "put" počinje da liči na nVidijin jer i oni su tak Xbox uzeli pa odoše resursi i NV30 normalno da ispadne kakica a u ATiu već pomalo nedostaju resursi npr: (ovo sam iskopao na webu) R400 nije umro već se razvija kao R500 a R420 je ustvari R390 koji je trebao biti slabija verzija istog(R400) i sad ak još uzmu i projekt Xboxa bojim se za ATi mislim velik je to zalogaj al opet pojačava profitabilnost tak ak to iskombiniraju svijetla im je sudbina.
Pa navodno to neće bit ista spika kao i sa NVidiom, neće raditi sam chip nego bu "kakti sudjelovali u razvoju"...kaj god to značilo

Ali...ima tu uvijek jedan ali

Samo zbog pritiska PC lobija do sada nije napravljena multifunkcionalna konzola,dakle trebala bi imati mogućnost igranja,ajmo reći neki okljaštreni OS,/text procesor i sl./,kompletne multimedije,kaj se tiče prikaza dolazi HDTV...net...

Dobri stari Bill je već napravio neke korake u tom smjeru već sa prvim X-boxom.

Pitanje je samo kada će dovoljno zaškripiti po pitanju perja da se i takvo nešto hiti na tržište.

A budući da će jedna od glavnih prednosti takve konzole biti unificiranost po svim pitanjima.uopće ne sumnjam tko će biti autor OS-a

Jelc je offline   Reply With Quote