Citiraj:
Originally posted by Stipo
ATiev "put" počinje da liči na nVidijin jer i oni su tak Xbox uzeli pa odoše resursi i NV30 normalno da ispadne kakica a u ATiu već pomalo nedostaju resursi npr: (ovo sam iskopao na webu) R400 nije umro već se razvija kao R500 a R420 je ustvari R390 koji je trebao biti slabija verzija istog(R400) i sad ak još uzmu i projekt Xboxa bojim se za ATi mislim velik je to zalogaj al opet pojačava profitabilnost tak ak to iskombiniraju svijetla im je sudbina.
|
Pa navodno to neće bit ista spika kao i sa NVidiom, neće raditi sam chip nego bu "kakti sudjelovali u razvoju"...kaj god to značilo
Ali...ima tu uvijek jedan ali
Samo zbog pritiska PC lobija do sada nije napravljena multifunkcionalna konzola,dakle trebala bi imati mogućnost igranja,ajmo reći neki okljaštreni OS,/text procesor i sl./,kompletne multimedije,kaj se tiče prikaza dolazi HDTV...net...
Dobri stari Bill je već napravio neke korake u tom smjeru već sa prvim X-boxom.
Pitanje je samo kada će dovoljno zaškripiti po pitanju perja da se i takvo nešto hiti na tržište.
A budući da će jedna od glavnih prednosti takve konzole biti unificiranost po svim pitanjima.uopće ne sumnjam tko će biti autor OS-a