View Single Post
Staro 15.08.2003., 10:02   #1
billie
Registered User

Datum registracije: Aug 2003
Unhappy Isključivanje računala

Molim lijepo iskusnije članove foruma za savjet. Imam problem sa iznenadnim isključivanjem računala u radu. Problem se javlja i prilikom igranja igrica (kod auto save), zatim kod instalacije nekih programa, (npr. MS Office), ili kod ponovnog restartanja računala (najčešće prilikom provjere diskova zbog nepravilnog isključivanja računala). Napominjem da nisam početnik, ali niti dovoljno iskusan u hardverskim problemima. Inače, promijenio sam već 2 napajanja (400 i 550 W), ugradio 2+2 ulazno-izlazna coolera, reinstalirao Win ME više puta, ali problem ostaje. Procesor je naravno, premazan termovodljivom pastom i cooler TT 9 je postavljen OK. Temperatura procesora se kreće od 40 C (u mirovanju) do 49 (u radu), a sustava oko 7-10 C manje, tako da ne vjerujem da je problem u zagrijavanju. Zaista ne znam više što da radim. Unaprijed se zahvaljujem na korisnom savjetu.

Konfiguracija:
Athlon XP 2500+ (Barton), MSI K7N2 Delta, 512 Mb DDR PC 400 Brandname (Twin...), Thermaltake Volcano 9, HDD 40 Gb Maxtor ( x 2), CDRW Sony 16/10/40, DVD Pioneer 106, VGA Manli Radeon 8500 LE 128 Mb, napajanje MS 550 W ATX, monitor Samsung SM 959 NF
billie je offline   Reply With Quote