View Single Post
Staro 12.10.2006., 17:57   #25
mann
Premium

mann's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor ou75id32 Pregled postova
...istina da je to vulgaris UTP kabel koji nije najbolje riješenje ali je najpovoljnije i nazvati ga fušerajem je malo previše... Ako si ga smatrao fušerajem zašto si ga onda koristio..Fušeraj je onda u tvom slučaju posao koji si radio..BTW zašto baš level one zamijeniti sa istim..trebalo je staviti drugi pa vidjeti da nije ovaj malo preosjetljiv..( o njihovoj kvaliteti bi se dalo pričati...)
Budući da se traži oprema za malo novaca taj utp je i više nego dobar jer ono što se tebi dogodilo ne mora se i drugima.
Ima i tu ljudi koji imaju razvučeno po 80-ak metara ali nikome se nije to događalo.. ( istina nitko baš ne koristi level one..)
I opet post na krivom mjestu..walbandon je stavio i link na svoj thread a i ja luđak pa odgovaram : bonker : ...
Bez uvrede ali pljuvati po nečemu zbog zbog svojeg neznanja nije baš ok...ipak se na greškama uči...
Frende, UTP po krovu je najjeftinije rijesenje, najnekvalitetnije rijesenje. Dali je optimalno tesko je reci. Isto tako pogledaj debljinu izolacije nije na svim kablovima ista. Fuseraj je receno eto tako, no i dalje sam stajalista da je to lose rijesenje za po krovu. Nije jeftino 80m STP -a no za 20m nije tak bad a u mome slucaju pomoglo je puno...

Srecom iza sebe imam dosta iskustva, al uvijek sam spreman nauciti od recimo ovakvih kao ti.
mann je offline   Reply With Quote