Citiraj:
Autor ou75id32
...istina da je to vulgaris UTP kabel koji nije najbolje riješenje ali je najpovoljnije i nazvati ga fušerajem je malo previše... Ako si ga smatrao fušerajem zašto si ga onda koristio..Fušeraj je onda u tvom slučaju posao koji si radio..BTW zašto baš level one zamijeniti sa istim..trebalo je staviti drugi pa vidjeti da nije ovaj malo preosjetljiv..( o njihovoj kvaliteti bi se dalo pričati...)
Budući da se traži oprema za malo novaca taj utp je i više nego dobar jer ono što se tebi dogodilo ne mora se i drugima.
Ima i tu ljudi koji imaju razvučeno po 80-ak metara ali nikome se nije to događalo.. ( istina nitko baš ne koristi level one..)
I opet post na krivom mjestu..walbandon je stavio i link na svoj thread a i ja luđak pa odgovaram : bonker : ...
Bez uvrede ali pljuvati po nečemu zbog zbog svojeg neznanja nije baš ok...ipak se na greškama uči... 
|
Frende, UTP po krovu je najjeftinije rijesenje, najnekvalitetnije rijesenje. Dali je optimalno tesko je reci. Isto tako pogledaj debljinu izolacije nije na svim kablovima ista. Fuseraj je receno eto tako, no i dalje sam stajalista da je to lose rijesenje za po krovu. Nije jeftino 80m STP -a no za 20m nije tak bad a u mome slucaju pomoglo je puno...
Srecom iza sebe imam dosta iskustva, al uvijek sam spreman nauciti od recimo ovakvih kao ti.