kako je i najavila,Umaska bagra,kheeem Podruznica Zderonja Umag(PZU) je u puunoj ratnoj spremi dohujala vu Zagreb,mislili su valjda da je tekma danas,kod njih vijesti sporo putuju...
dobro ,nema veze ,tu su ,mogu reci i olalala pozamasnih dimenzija ,posebno Nino5 SR(Zlatko,Tatek),Zippaca ima i u visinu,a bogami se je pcel i sirit,nino 5 jr ima okupaciju trajkavica ko i moj jr,al se trudi,ostavil je samo komad salate na tanjuru, mesinu(cvape)JE SLISTIL DOK SI REKEL KEKS..
eh,da, bili smo u Pivnici Medvedgrad na laganini razradivanju za vecerasnji obracun kod Slavonca,i svezi glede apetitlina i kapacitetlina,pocel sam se bojat za nasu reputaciju jelaca,kad sam videl ove...ti bokca..kak skakavci su,sve sliste i jos bacaju pogled na moj tanjur(zapeceni zuljba,tanke pivske klobase..i sve si mislim...uhhh,na kakvim su teskim drogama..same oglabaju...
dakle,oni koji se spremaju veceras u Slavonac,nek pripaze na svoje tanjure i gde sjedaju,bojim se da buju ovi zasjenili i mcpiranju,ti bokca!
ak bude srece,morti se i ja dotrkeljam,makar je situacija vrlo zategnuta(posebno nakon jucerasnjih 0:2...jelte.....)i neznam jel bum gotof do 2300...
s veseljem objavljujem,eto, da i nasa Umaska podruznica je dosla u Bazu i objavila Prijavak(smrc!zipo mi je stel maznut klobasu,videl sam kak ju gledi..)
ajd sad pozzz...
ps

azite se Zippove ljevice,brz je na vilici u 3 pm...!